Minecraft Unlimited

Minecraft
Minecraft

Unlimited - Minecraft

 • 150+ slotsAnbefalet
 • Fri båndbredde
 • Fri pladsforbrug
 • DDoS beskyttelse
 • 24/7 Kundeservice
 • Øjebliklig opsætning
 • 199,- / Månedligt
 • Træt af begrænsninger?

  Med en Minecraft Unlimited pakke har du ubegrænset adgang til ressourcer, som din server måtte bruge. Du skal derfor ikke bekymre dig om pladsforbrug, RAM forbrug eller hvor mange spillere du har på din server. Din server vil automatisk tilpasse sit forbrug til netop dit behov. Denne pakke er perfekt til communities eller servere med store modpack


  Øjeblikkelig opsætning

  Uendeligt antal spillere

  Fri ram forbrug

  Fri pladsfobrug

  24/7 Kundesupport

  SERVER TYPER OG MODPACKS

  Vi tilbyder 1-klik installation af mange slags forskellige server typer samt modpacks. Her er et uddrag

  Unlimited. 

  Med Minecraft Unlimited skal du ikke tænke på hvor mange ressorucer din server bruger. Du skal blot drive din server lige netop som du har lyst til, og lade vores system tage sig af at din server kører 100% stabilt 24/7. Med en Minecraft Unlimited medfølger der ubegrænset pladsforbrug, ubegrænset spillere samt ubegrænset RAM.


  Minecraft
  Minecraft

  Minecraft 

  Minecraft blev lanceret i 2011 af Mojang. Spillet blev på rekordtid populært, og er i dag et af de meste kendte spil. Minecraft har solgt over 200 millioner kopier, og dermed er det også det mest sælgende spil nogensinde. I 2014 blev Mojang opkøbt af Microsoft.

  Når du køber en Minecraft server, vil den være opsat som en Vanilla server. En Vanilla server er udgangspunktet for alle Minecraft Servere. "Vanilla" i given tilfælde betyder, at Minecraft serveren kører som en ren version af Minecraft. Her er der altså ikke plugins og eller mods, men blot basis spillet som man kender det.
  Målet i Minecraft er at overleve. Du skal selv sørge for at bygge et hus, jage og tilberede mad. Derudover er der zombier og andet dyrevildt der er ude på at slå dig ijhel om natten.


  PlugHost 

  Hos PlugHost kan du hurtigt og nemt kontrollere din Minecraft server via vores kontrolpanel. Du kan direkte via kontrolpanelet vælge om du vil køre Spigot, Bukkit, Bungeecord, Feed The Beast, Forge, Tecnic - Eller noget helt andet? Vi har over 100+ modpacks direkte på panelet, og såfremt netop den modpacker du søger ikke er på panelet, installere vi den ganske gratis for dig!

  Vi har samlet set 5 års erfaring med Minecraft servere og hosting, og derfor er vi altid klar til at hjælpe netop dig med din Minecraft drøm!


  Minecraft
  Minecraft

  Dit eventyr starter her

  Dit eventyr starter her - Med en Minecraft server kan du spille med dine venner hele tiden samtidig med at du er fuld kontrol. Du kan starte dit eget community, eller bare have en hygge server med vennerne. Der er faktisk ingen grænser for hvad du kan skabe i Minecraft. PlugHost sætter ingen begrænsinger på dit eventyr. Derfor mener vi, at du nemlig burde vælge netop os!


  Øjeblikkelig opsætning

  1-Kliks plugin installation

  1-Kliks Modpack installation (100+)

  Tilpasset IP

  24/7 Kundesupport

  Intuitivt kontrolpanel 

  Med det nye PlugPanel kan du let og hurtigt administrere din Minecraft server. Det har aldrig været lettere! Du kan installere plugins, oprette planlagte handlinger, oprette underbrugere og meget mere hurtigt og nemt!


  Hurtigt og let

  1-Kliks plugin installation

  1-Kliks Modpack installation (100+)

  Tilpasset IP

  Automatisk backup funktion

  Læs mere om vores kontrolpanel
  PlugPanel

  Ofte stillede spørgsmål