Om PlugHost

Vi har haft en lang rejse - Og ser frem til mere

Vores mission

Vi startede i 2017 med en vision om dansk hosting til fair priser. Markedet på daværende tidspunkt flød med mange virksomheder, der tog vanvittige priser for en service, der kunne gøres en del billigere. Udover den kæmpe passion vores team har haft for gaming, var vi også rimelige gode til opsætning af netværk, servere mv. Derfor opstod PlugHost. En af Danmarks bedste gamehosts, hvis vi selv skal sige det. Der er mange grunde til at vælge os:

Hvorfor så PlugHost?

  • Hurtige servere
  • Super nemt kontrolpanel
  • 24/7 support med hurtig svar tider
  • 99.95% Oppetidsgaranti
  • 6 års erfaring
  • ...Og mange flere grunde

872

Aktive spilleservere

723

Aktive kunder

3.4

TB aktivt ram

3000

+ Besvarede kundesager

Find os ved events!

Vi deltager ofte til LAN parties, eSports messer og meget mere! Udover det, er vi med-sponsor til Sønderborg e-Sport messe, hvor vi stod for Minecraft konkurrencerne. Dommerpanelet bestod af YouTuberne RobinSamse og TeamL


Har du et event, hvor du mangler gameservere? Kontakt os gerne. Vi levere komplette løsninger, inklusiv on-site support under hele eventet. Vi kan samtidig stå for afholdelse af konkurrencer og andet.

Det danske netværk

Alt hardware i Danmark, om det er servere eller rackskabe, ejes af PlugHost. Vi driver vores egne hosting centere. Hos os finder man alt fra redundant strøm, netværk samt DDoS beskyttelse. Vi benytter os af Mikrotik routere, Cisco switche samt Cisco firewalls. Størstdelen af vores servere er in-house bygget med Ryzen processore, Supermicro bundkort og HyperX DDR4 ram.

Et overlegent kontrolpanel

TideoCP bygger på Pterodactyl, et open-source kontrolpanel. Er du træt af sløve, halv-færdige kontrolpaneler som lover mange features, men kun levere halvdelen? Så prøv TideoCP
Vores helt nye kontrolpanel, kodet af os til vores kunder. Alle servere vil blive opsat på TideoCP.

Design

Der er intet værrer end et dårligt designet interface. Især når man er på farten og hurtigt skal genstarte sin server via mobilen. Derfor bruger TideoCP de nyeste teknologier, og fungere på PC, bærbar, Mobil og tablet helt fejlfrit.

Funktioner, andre prøver at kopiere

Vi har indbygget så mange funktioner i vores kontrolpanel, at du har ALLE muligheder for at drive netop din drømme server. Samtidig holder vi det nemt og overskueligt med forskellige guides, der hjælper dig direkte inde i kontrolpanelet.
Slut med funktioner, der ikke virker korrekt!