Garry´s Mod HOSTING

image
Garrys mod
Hosted i Danmark

Garry´s Mod

 • 1-Kliks Gamemodes
 • SSD
 • DDoS beskyttelse
 • 24/7 standard kundeservice
 • Øjebliklig opsætning
 • 4kr per slot / Månedligt
 • Brug for mere? GMOD Unlimited.

  kr 199 /måned

  Nemt kontrolpanel

  Vi har lavet et super let og enkelt kontrolpanel, der gør det hurtigt og sjovt at administrere sin GMOD server.

  Lav ping

  Hos PlugHost er alt vores Garry´s mod hosting nemlig lokaliseret i Danmark. Det betyder du dermed vil få den bedste forbindelse overhovedet mulig.

  Workshop Support

  Du kan let og hurtigt via kontrolpanel opsætte workshop, så din server automatisk henter nødvendige filer.

  DDoS Beskyttelse

  Vi har Danmarks måske bedste DDoS beskyttelse specifikt til gaming servere. Dermed er du altid online og klar.

  Hurtige servere

  Vi er blandt de hosts i Danmark med det nyeste hardware. Dette betyder at du vil opleve mindre lag, og kunne bruge maks performance hele tiden.

  Præ-opsatte pakker

  Via vores kontrolpanel kan man installere præ-opsatte pakker. Du kan f.eks komme igang med din helt egen DarkRP server inden for 2 minutter!

  Tilfredsheds garanti

  Vi lever af glader kunder. Derfor har du 24 timers fuld returret på dit produkt, selvom du har taget det i brug.

  Support i verdensklasse

  Vi sidder klar døgnet rundt kun for at hjælpe dig. Intet spørgsmål er for dumt at stille, og vi vil gøre vores bedste for at du altid er glad og tilfreds.

  Brug for flere grunde?

  Steam Workshop integration

  Nemt backup system

  Garry´s mod specifikt DDoS beskyttelse

  99.95% Oppetidsgaranti

  Og meget mere.....

  Garry´s mod 

  Garry´s mod er spillet hvor du kan lave præcis, hvad du har lyst til. Sandbox spillet blev først udgivet i 2007, og har sidenhen fået et hav af opdateringer. De mest populære gamemodes i Garry´s mod er Trouble in Terrorist Town samt DarkRP. Der er uendelige muligheder i Garry´s mod hvordan du kan spille.


  Gmod
  Gmod

  GMod Hosting 

  Hvorfor en Gmod server hos PlugHost? Med en Gmod hosting fra PlugHost kan du hurtigt og let komme igang med din drømme server.

  I Garry´s mod kan du nemlig udover sandbox delen oprette en specifik server med en specifik gamemode. Dette kunne f.eks være DarkRP, hvor målet er at role-playing, at skabe sig et liv i en virtuel verden. Du kan direkte via PlugPanelet konfigurere din DarkRP server hurtigt og nemt, og ellers kan du altid bruge nogle af vores forudopsatte server pakker.


  DarkRP Hosting 

  DarkRP er et rolle-spils eventyr direkte inde i Garry´s Mod. Du starter ud med at vælge arbejde, som du besktæftiger dig med til dagligdagen. Dette kan spænde alt fra postbud til biltyv. Du har alle muligheder i DarkRP, om du blot vil drive en enkelt gun-shop, eller opbygge et imperium og herske over hele serveren.

  Hos PlugHost kan du komme igang med DarkRP hosting nemt og lynhurtigt, ved hjælp af vores mange guides samt præ-opsatte server pakker.


  DarpRP
  Trouble in Terrorist Town

  Trouble in Terrorist Town

  Tag dine venner med på den ultimative tillidstest i Trouble in Terrorist Town, hvor du med en flok mennesker vil blive smidt i en by med en masse uskyldige mennesker, og en morder. Det er jeres job at finde ud af hvem morderen er. Med Trouble in Terrorist Town Hosting hos PlugHost kommer du hurtigt igang med din nye server, blot ved at vælge en af vores præ-opsatter pakker direkte via kontrolpanelet.


  Intuitivt kontrolpanel 

  Med det nye PlugPanel kan du let og hurtigt administrere din Minecraft server. Det har aldrig været lettere! Du kan installere plugins, oprette planlagte handlinger, oprette underbrugere og meget mere hurtigt og nemt!


  Hurtigt og let

  1-Kliks plugin installation

  1-Kliks Modpack installation (100+)

  Tilpasset IP

  Automatisk backup funktion

  Læs mere om vores kontrolpanel
  PlugPanel